Puisi : tresno

Posted on
Tresno Mung Kanggo SeliraMu
Ku mung tresno karo awakmu,seprene ugi tresno ku karo seliramu,tresno wes gawe loro lan cidro marang atiku..kang tulus seneng karo awakmu.. Nganti mati loro atiku tetep ora iso ilang..
Aku linglung bingung dalan endi kang kudu tak liwati kanggo milih tresno mu kanggo beda sawijine dhewekne prihatin karo aku..nanging tresno mu mung palsu.. Omonganmu gawe atiku loro..sewu ati wez tak takoni..sewu kuto wez tak liwati nanging namung seliramu kang koyo ngene..
Gravatar Image
Suka jalan-jalan, naik sepeda, bermain code-code asal tidak suka mengkode cinta. Hubungi email : andhika.na@gmail.com jika anda butuh website untuk personal maupun bisnis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.